Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Zodra je bestelling binnenkomt, gaat ons team direct voor je aan de slag. We hebben de meeste artikelen op voorraad, dus die worden in de regel binnen een dag verzonden. De behangbeesten worden op bestelling gemaakt, dit kan een paar dagen duren. Je ontvangt een email met track en trace gegevens zodra de bestelling verzonden wordt. Bestellingen binnen Nederland en België komen dan meestal de volgende werkdag al aan.

Kan ik de behangboom ook verlengen/inkorten?

Ja, het is mogelijk de bomen te verlengen of in te korten. Geef bij je bestelling aan dat je extra behang nodig hebt om de boom te verlengen en we voegen dit aan je bestelling toe. Een behangboom is eenvoudig in te korten. In de bijgeleverde gebruiksaanwijzing staat hoe.

Kan ik de behangfiguren over bestaand behang aanbrengen?

Ja - mits de ondergrond goed is aangebracht (dus geen loszittende delen of bubbels).

Kan ik de behangfiguren over glasvlies aanbrengen?

Ja - maar houdt er rekening mee dat je het reliëf van het glasvlies door het behang zult zien. Je kunt in dit geval dus beter geen zilver- of goudkleurig silhouet uitzoeken. De overige patronen gaan goed.

Is het moeilijk om een behangfiguur aan te brengen?

Nee - als je zorgt voor een helpende hand (met name als je een silhouet uit meer dan één deel hebt) dan gaat het zeker lukken. De silhouetten worden geleverd met een gebruiksaanwijzing, kwastje en lijm. Bekijk ook de video om te zien hoe het plakken in zijn werk gaat. Desondanks toch hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Kan ik een zelf de blaadjes uitkiezen voor mijn behangboom?

Je kunt in het bestelformulier een voorkeur voor bepaalde blaadjes aangeven. In de meeste gevallen kunnen we hieraan gehoor geven!

Kan ik een voorkeur aangeven voor de vogeltjes?

Je kunt in het bestelformulier een voorkeur voor bepaalde vogeltjes aangeven. We doen ons best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ik ben niet tevreden over de kleur of het patroon, kan ik het silhouet nog ruilen?

Ja dat is mogelijk. Neem svp eerst contact met ons op voordat je het pakket retourneert. Let op: We kunnen enkel retourzendingen accepteren die onbeschadigd en met intact zegel aankomen. Je kunt je silhouet in een ander patroon laten knippen en tegen verzendkosten weer laten bezorgen (of een restitutie vragen van het originele orderbedrag, ex verzendkosten). Behang per meter kan helaas niet geruild worden. Ben je dus niet helemaal zeker van je keuze, Vraag dan hier een gratis staal aan (geef je adres en het patroonnummer door).

Mijn bestelling is beschadigd/incompleet aangekomen, wat moet ik doen?

Uiteraard zou dit niet mogen gebeuren, maar tijdens de productie of het verzenden kunnen silhouetten beschadigd raken. Neem in dit geval contact met ons op, we zullen er zorg voor dragen dat je zo spoedig mogelijk een vervangend artikel in huis hebt.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?

Neem ajb contact met ons op (houdt je bestelnummer paraat) en we gaan na waar de bestelling zich ophoudt.

Kan ik stalen aanvragen?

Jazeker! Vraag hier een gratis staal aan (geef je adres en het patroonnummer door).

Kan ik het behang ook los kopen?

Ja - kijk voor de patronen die we in de losse verkoop hebben in de Inke Behangwinkel.

Ik ga verhuizen of renoveren. Hoe verwijder ik het behang, en kan ik het eventueel nogmaals gebruiken?

Wanneer bij de behangfiguren het bijgeleverde plaksel hebt gebruikt, kun je met een vochtige spons en/of stoom het silhouet langzaam losweken (een stoomstrijkijzer kan hiermee van dienst zijn, maar geduld werkt het beste!). Je kunt het silhouet meestal helaas niet meer opnieuw gebruiken.

De Muurprints kun je heel gemakkelijk droog verwijderen door het voorzichtig van de muur te trekken.

Help! Mijn dreumes/peuter/kleuter heeft aan het behang gepulkt!

Neem contact met ons op (en stuur bij voorkeur een foto van de schade), vaak weten we wel een oplossing voor het probleem.

Wat is het verschil tussen de Behangfiguren en de Muurprints, en wat is voor mij de beste keuze?

De Behangfiguren worden in eigen atelier met de hand geknipt uit stroken behangpapier. Je ontvangt deze silhouetten in losse delen (al naar gelang de grootte) die je naast elkaar opplakt. Een kwastje en de benodigde behanglijm worden meegeleverd. Met de behangfiguren kun je je creativiteit de vrije loop laten, combineer naar hartenlust op een achtergrondkleur naar wens.

De Muurprints zijn kant-en-klare wandvullende afbeeldingen, gedrukt op hoge kwaliteit vliesbehang. Het mooie van dit artikel is dat je het eenvoudig op de muur plakt (het behang wordt in handzame stroken van 50cm geleverd). Je kunt dit behang bij renovatie of verhuizing eenvoudig weer verwijderen.

Alle muurprints van Inke zijn vanaf nu te vinden op onze nieuwe website: wallprint.shop

Ik heb hulp nodig bij mijn bestelling!

Geen nood, neem ajb contact met ons op en we helpen je graag verder.

© 2004 / 2023 Inke VOF - Alle rechten voorbehouden - voorwaarden en condities.